Fjärrsupport

För att få hjälp med din dator eller server kan du ladda ner TeamViewer QuickSupport. När du startar programmet får du ett ID och ett lösenord som du kan ge oss så att vi kan hjälpa dig.

Ladda ner TeamViewer QuickSupport för det operativsystem du har på din dator genom att klicka på knapparna nedan. Har du mobil eller surfplatta, kontakta oss för att få hjälp.

Varning
Lämna aldrig ut det ID nummer eller lösenord som visas om du inte är säker på att det är någon av vår personal som skall koppla upp sig mot din dator.