Din IP-adress

Här ser du vilken IP adress din dator eller brandvägg använder på Internet. Du kan också se mer information om vilken ISP du använder.

Din IPv4 adress:
Söker...
Din IPv6 adress:
Söker...

Få IP adress med kommandotolken

Du kan använda tjänsten i kommandotolken både i Windows (PowerShell) eller i macOS och i Linux (bash/zsh).

På macOS och Linux

För att få fram din IPv4 adress på macOS/Linux anger du följande kommando i terminalen.

curl ipv4.incab.us

För IPv6 adress skriver du in följande kommando i terminal.

curl ipv6.incab.us

På Windows

För att få fram din IPv4 adress på Windows anger du följande kommando i PowerShell.

(Invoke-WebRequest -Uri ipv4.incab.us).Content

För IPv6 adress skriver du in följande kommando i PowerShell.

(Invoke-WebRequest -Uri ipv6.incab.us).Content
Problem med IPv6?

Om IPv6 inte är aktiverat på din Internetförbindelse så kan du få meddelandden liknande "Could not resolve host: ipv6.incab.us". Vänligen kontakta din Internetleverantör om du vill veta mer. Du hittar information om din Internetleverantör på knappen "Mer information" ovan.